Show program ansambla JURČKI

Na vašem dogodku je poleg glasbe zelo pomemben tudi zdrav in kvaliteten humor ter sproščenost in spontanost. Pomembno je tudi samo vodenje programa in primerna animacija za goste z raznimi šalami, skeči in igricami.

Za vse našteto poskrbimo ansambel Jurčki, zato vam ni potrebno skrbeti še za program in potek vašega dogodka. Animacijo in show program prilagodimo vašim željam in tudi trenutni situaciji poteka dogodka. Glede na to, da je za nami že krepko več kot desetletje igranja na tovrstnih zabavah, vam lahko tudi svetujemo kaj priporočamo, ali pa se samo preprosto prepustite dogajanju ter naši animaciji.

Morda ste bolj zadržani, se vam je nelagodno izpostavljati ali morda nočete aktivno sodelovati v raznih igricah? Ne skrbite, za vas poznamo rešitev. Če se hočete nasmejati do solz in preprosto uživati v predstavi, za vas izvedemo unikaten show program, kjer se šalimo izključno na “svoj račun”.

Ste od nekdaj sanjali, da bi prišla na vaš dogodek dalmatinska klapa in zapela nežne romantične pesmi? Prav to vam z ubranimi glasovi in hudomušnostjo lahko pričara ansambel Jurčki, ki se prelevi v Dalmatinske klape.

Obišče vas lahko tudi posebna “družina  iz juga”, ki vas sigurno dodobra razvedri, nasmeji in vam pove obilo novega.

Vse to in še več lahko doživite, če rezervirate ansambel Jurčki in dodate vašemu dogodku “piko na i” v obliki smeha in pozitive.

Preverite še kaj ponujamo na dogodkih Veselice Abrahami Poroke

Poglejte si tudi kakšen je naš repertoar repertoar