Rezanje poročne torte na poroki, kjer je igral ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Poročni ples z ansamblom Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Žur na poroki in ustvarjanje najboljše zabave na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Žur na poroki in ustvarjanje najboljše zabave na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.

Ansambel JURČKI na poroki

Za vsak par, ki se poroči, naj bo poročni dan najlepši v njunem življenju, ki ga bodo tako mladoporočenca kot tudi svatje pomnili še leta in leta po poroki. Da bo poročni dan popoln, je potrebno skrbno izbrati poročno obleko, fotografa in prizorišča poročnega dogajanja čez dan in noč. Ena od pomembnejših stvari, če ne najpomembnejša, je izbira poročnega banda oz. ansambla, ki po eni strani poskrbi za veličastnost, po drugi strani pa za nepozaben poročni žur. Zaupajte izvedbo vašega dneva ljubezni izkušenim glasbenikom z mladostno svežino, kar poosebljamo prav ansambel Jurčki. Na področju igranja porok imamo dolgoletne izkušnje, saj že več kot desetletje zagotovljamo nepozaben poročni žur s kvalitetno in energično glasbo ter animacijo po vaši meri.

Povezovanje programa ter animacija na poroki

Naše življenje je sestavljeno iz trenutkov, zato je zelo pomembno, da jih tudi na poročni dan užijemo, za kar je potrebna primerna besedna in glasbena spremljava. Nobena zabava se ne naredi sama od sebe. Za nepozabno poročno zabavo ste potrebni Vi in kvalitetna animacija. Za slednjo poskrbimo ansambel Jurčki. Za nepozabno poročno zabavo do jutra vedno poskrbimo z:

 • nagovori in animacijo:
  • ob poročnem solo plesu,
  • ob poročni torti,
  • pri prodajanju pušeljca,
  • ob predaji poročnega šopka in podvezice,
 • z raznimi šalami, skeči, igricami in
 • unikatnim show programom
Igre niso nujne za smeh na poroki

Nekateri gostje ne želijo sodelovati v igricah, zato lahko izvedemo vašo poroko tudi s povsem unikatnim lastnim showom, kjer vas vseeno nasmejimo do solz.

Poročna glasba

Izbor glasbe za poročno zabavo je ravno toliko pomemben kot sama animacija. Repertoar ansambla Jurčki je tako širok, da se v vsakem trenutku lahko prilagodimo željam plesalcev. Nimamo v naprej fiksiranega programa skladb, ampak ga prilagajamo trenutni situaciji, saj je poročna zabava “živa” stvar in ansambel Jurčki čutimo odgovornost, da ponudimo najboljše v danem trenutku. Naš repertor na poročni zabavi okvirno zajema:

 • avtorska glasba
 • narodno-zabavna glasba najrazličnejših izvajalcev
 • dalmatinska, Ex-Yu in popularna hrvaška glasba
 • slovenski in tuji Evergreeni
 • slovenska in tuja pop-rock glasba

Sestanek pred poroko

Ker želimo, da poročno slavje ostane vsem v lepem spominu, glasbeni izbor prilagodimo tako željam mladoporočencev kot tudi željam gostov. Pred vsakim poročnim slavjem se dobimo z bodočima mladoporočencema, da se dogovorimo o programu ter prisluhnemo njunim željam o samem poteku poroke.

Igramo do konca!

Naša prednost je tudi ta, da nismo vezani na čas igranja, in vedno odigramo vsako poroko do konca, dokler so ljudje pripravljeni na žur.

Kvaliteten zvok in odrske luči so nepogrešljive na poroki!

Za kvalitetno izvedbo poročne zabave, je nepogrešljiva tudi primerna jakost in kvaliteta zvoka, za katero poskrbimo z lastnim profesionalnim ozvočenjem. Pomembno je, da je v poročni dvorani jakost zvoka enakomerno porazdeljena in hkrati zadovolji dvema kriterijema:

 • glasba ni preglasna in ne pretiha
 • kvaliteta zvoka glasbe “dvigne” še tako zahtevnega svata

Zelo pomembna je tudi svetlobna kulisa na odru z lučmi, ki pritegne pozornost in vabi obiskovalce na plesišče, kjer se navadno ustvarja glavni žur na vaši poročni zabavi.

Si želite ansambel Jurčki na svoji poroki? Rezerviraj zdaj in si zagotovi termin. Se že veselimo srečanja z vami!

Ansambel Jurčki je najboljši ansambel za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko.
Program, ki ga izvaja ansambel Jurčki ob rezanju poročne torte. Ansambel Jurčki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Velika zabava na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Vodenje programa in ustvarjanje zabave na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Vlakec in velika zabava na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko.Žur na poroki in ustvarjanje najboljše zabave na poroki kjer igra ansambel Jurčki, ki je najboljši ansambel, bend ali skupina za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko. Na poroki naredijo odlično vzdušje.

Preverite še kaj ponujamo na ostalih dogodkih Veselice Abrahami

Poglejte si tudi kakšen je naš repertoar in show program repertoar show program