Ansambel Jurčki je najboljša skupina oz. bend za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko in za praznovanje obletnice, abrahama ali rojstnega dne. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Ansambel Jurčki je najboljša skupina oz. bend za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko in za praznovanje obletnice, abrahama ali rojstnega dne. Na poroki naredijo odlično vzdušje.Ansambel Jurčki je najboljši ansambel za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko.Ansambel Jurčki je najboljša skupina oz. bend za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko in za praznovanje obletnice, abrahama ali rojstnega dne. Na poroki naredijo odlično vzdušje.

Ansambel JURČKI na vašem praznovanju Abrahama, obletnice ali rojstnega dne

Na vašem praznovanju Abrahama ali rojstnega dne je zelo pomembno  imeti kvalitetno glasbeno skupino, ki poskrbi za naslednje:

 • igra raznoliko in kvalitetno glasbo
 • povezuje in vodi program
 • poskrbi za animacijo z raznimi šalami, skeči in show programom
 • poskrbi za primerno ozvočenje in jakost
 • upošteva želje slavljenca in gostov
 • in na koncu še najpomembnejše, da naredi dobro vzdušje in žur

Za vse to poskrbimo mi – člani ansambla Jurčki. Na vašem praznovanju igramo različno plesno glasbo:

 • narodno-zabavna glasba najrazličnejših izvajalcev, kamor spadajo tudi avtorske pesmi
 • domače in tuje pop-rock uspešnice
 • dalmatinska glasba
 • slovenske in tuje hite ter zimzelene pesmi

Med samo glasbo skrbimo za povezovanje in animacijo z raznimi šalami, skeči in igricami. Vse pa je seveda odvisno od vaših želja in tudi trenutne situacije, kaj gostje najbolj želijo. Glede na to, da je za nami že krepko več kot desetletje igranja na tovrstnih zabavah, vam lahko tudi svetujemo, kaj priporočamo ali pa se preprosto prepustite dogajanju ter naši animaciji.

Imajo vaši gostje tudi svoj program?

Če imajo vaši povabljeni gostje za vas pripravljen program, z veseljem ponudimo brezžične mikrofone, tako da se trud vaših gostov primerno ozvoči in vdela v celoten kontekst.

Potrudimo se, da naredimo sproščeno vzdušje, kar vodi k dobremu žuru, ki vam bo ostal v lepem spominu.

Igramo do konca!

Naša prednost je tudi ta, da nismo vezani na čas igranja, in vedno odigramo vsako zabavo do konca, dokler so ljudje pripravljeni na žur, četudi se zunaj že dela beli dan.

Kvaliteten zvok in odrske luči so nepogrešljive!

Za kvalitetno izvedbo zabave je nepogrešljiva tudi primerna jakost in kvaliteta zvoka, za katero poskrbimo z lastnim profesionalnim ozvočenjem. Pomembno je, da je v prireditvenem prostoru jakost zvoka enakomerno porazdeljena in hkrati zadovolji dvema kriterijema:

 • glasba ni preglasna in ne pretiha
 • kvaliteta zvoka glasbe “dvigne” še tako zahtevnega gosta

Zelo pomembna je tudi svetlobna kulisa na odru z lučmi, ki pritegne pozornost in vabi navzoče na plesišče, kjer se navadno ustvarja glavni žur na vašem praznovanju.

Če si želite ansambel Jurčki na vašem praznovanju Abrahama ali rojstnega dne in se vam zdi naša ponudba zanimiva, je priporočljivo, da čim prej pokličete na spodnjo številko ali nam pišete preko elektronske pošte. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in se dogovorili vse potrebno  ter rezervirali termin samo za vas.

Posebna ponudba presenečenja!

Z ansamblom Jurčki lahko skupaj ustvarite presenečenje za vašega bližnjega, znanca/ko ali prijatelja/ico. Jurčki se lahko za dve uri oglasimo, presenetimo slavljenca/ko in polepšamo druženje na domu ali na družinskem kosilu oz večerji. Po principu “kratko-sladko” vam kar “na suho” brez ozvočenja zaigramo in z vami zapojemo najljubše uspešnice – vse od slovenskih, narodnih, do dalmatinskih pesmi, vas pohecamo s krajšimi animacijami in tako popestrimo vaše ali prijateljevo praznovanje Abrahama ali rojstnega dne.

Ne oklevaj in rezerviraj ansambel JURČKI za vaš dogodek. Se že veselimo srečanja z vami!

Ansambel Jurčki je najboljši ansambel za poroke, veselice, abrahame, praznovanja in zabave. Jurčki so odlična skupina za poroko.

Preverite še kaj ponujamo na ostalih dogodkih Poroke Veselice

Poglejte si tudi kakšen je naš repertoar in show programrepertoar show program