Ansambel JURČKI ima novo lisičko!

Ansamblu JURČKi se je pridružila nova pevka Martina.

Pomlad prebuja naravo in tudi pri Jurčkih je marsikaj novega.
Najbrž ste zasledili, da je naša pevka Tadeja drugič postala mamica. Takrat smo za pomoč prosili Martino, ki je z veseljem priskočila na pomoč za čas porodniške odsotnosti. Tadeja pa se je nepričakovano odločila, da se bo posvetila družini, drugim stvarem in hobijem, ki jo veselijo.
Tadeja je z nami prevandrala kar 14 lepih let, skupaj z nami odraščala, opravljala “tajniška” dela, vestno je zbirala spomine, znana je tudi kot zelo potrpežljiva in prijetna oseba in lahko rečemo, da smo bili res prava družina. Tadeja, naj se ti tudi takole zahvalimo za vse lepe skupne trenutke, tvojo prizadevnost, potrpežljivost in seveda tvoje glasbeno ustvarjanje z nami. Želimo vse dobro tebi in tvoji družinici, seveda pa verjamemo, da bomo ostali dobri prijatelji še naprej.
Prav v teh pomladnih dneh pa smo obeležili že dve leti našega sodelovanja z Martino. V času nadomeščanja smo se lepo ujeli, zato smo jo povabili, da se nam pridruži kot stalna članica. Martina je tudi sama mamica, a je po premisleku vlogo sprejela in z veseljem lahko naznanimo, da je naša nova pevka, ki je že prinesla svežo energijo, zagon, nove ideje in pozitivo na nastopih, saj ob petju res uživa, kar se vidi na že daleč.
Upamo, da se bomo lahko kmalu vrnili na odre in skupaj z našo novo lisičko razveseljevali ljudi. Pridno ustvarjamo tudi že nove skladbe.
Vse aktualne informacije in zanimivosti pa lahko najdete tudi na naši prenovljeni spletni strani www.jurcki.com, nam sledite na instagramu #ansambel_jurcki ali na facebooku ansambeljurcki
Vaši Jurčki